Nieuws

 • Nieuw concept: Goed in de Basis bij Open Gym!

  Goed in de Basis bij Open Gym!

  Lees meer
 • Open Gym heeft haar deuren geopend!

  Kom eens kennis met ons maken ;)

  Lees meer
Meer nieuws

Open Gym heeft haar deuren geopend!

Bij Open Gym draait alles om de combinatie tussen gerichte fysieke training en spelelementen inzetten (reguliere sport). Bij aanvang zijn daar vaak 3 verschillende soorten doelen te onderscheiden die we met elkaar integreren om het maximale rendement te halen.

Afvallen
Om goed te kunnen bewegen is een gezond gewicht belangrijk. Via de bootcamps en de gerichte training kom jij op een gezond gewicht, waardoor je makkelijker en lekkerder beweegt. Dat geldt voor het sporten, maar ook zeker in het dagelijks leven. Je voelt je vitaler en alles gaat makkelijker!

Fitter worden
Fit en gezond zijn is vaak belangrijker dan afvallen. We willen vrij kunnen bewegen zonder belemmeringen. Via onze traingingen zorgen we dat je stabieler en mobieler wordt, zodat bewegen, in welke vorm dan ook, beter gaat.

Atletische doelen
Prestatiedoelen maken het leuk om te bewegen. Zonder dat je het merkt ontwikkel je daarmee ook je neveneffecten. Een bal goed gooien, een stuk rennen of iets optillen kan altijd een uitdaging zijn. We werken in stappen om dat zo goed mogelijk te kunnen, maar onderweg gebeurt er van alles zonder dat je het door hebt. Zo wordt je fitter, val je af indien nodig, terwijl je bezig bent met iets leuks!

Het idee voor Open Gym is geboren uit het creëren van mogelijkheden voor mensen die willen sporten om beter kunnen ontwikkelen en meer plezier uit je ervaring te halen.

Benieuwd geraakt naar dit unieke concept? Doe dan snel de gratis lidmaatschapstest en meld je aan voor de gratis proefweek.

 • * velden zijn verplicht.

 

 

 

 

 

Sportschool Open Gym in Purmerend is dé plek voor individueel fitness {+link}, groepsfitness {+link}, de Milon Cirkel/USP {+link}. Bij Open Gym ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness {+link}.

Nieuws

 • Nieuw concept: Goed in de Basis bij Open Gym!

  Goed in de Basis bij Open Gym!

  Lees meer
 • Open Gym heeft haar deuren geopend!

  Kom eens kennis met ons maken ;)

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Open Gym Purmerend
Kwadijkerkoogweg 14C1
1442 LA Purmerend